Manuk Dadali (Dadali bird) Lyrics - Oasis

Review The Song (0)



Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang
Kukuna ranggaos reujeung pamatuka ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung partentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan ka sieun leber wawanenna

chorus
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk dadali pang kakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
sponsored links
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia




Click here to submit the Corrections of Manuk Dadali (Dadali bird) Lyrics
Thanks to renni@gmail.com for submitting Manuk Dadali (Dadali bird) Lyrics.

The following area is only for review, if you want to submit the lyrics or the corrections of the lyrics, please click the link at the end of Manuk Dadali (Dadali bird) Lyrics.
Your Name:
(Important: Your name will be published if you input it)

Review for Manuk Dadali (Dadali bird) Lyrics
------ Performed by Oasis

Please enter a title for your review:

------ 10/20/2014

Type your review in the space below: