Strand Tylösand Lyrics - Basshunter

Review The Song (0)Jag vaknar upp, tidigt på morgon å tittar ut och ser solen skina, Jag tänker att på denna dag ska man ut på stranden och glida. Jag öppnar min dörr, hör morgon trafiken som kör förbi på tylövägen. Dom är på väg mot hav o bad o strand, blottade kroppar på tylösand.

Ska ni med på en fest en sån fest som varar hela natten lång, ska ni med till hav o sand, till den enda strand som heter strand tylösand woooOoo ska ni med.....SKA NI MEEEEED! Vi ska till stranden och glida!

Kännslor som flödar, blickar som får mitt hjärta å banka, nu är sommarn här. Heta nätter med erotisk atmosfär, Du o jag vi glider aldrig isär, Vi kan somna i en dyna av sand o när vi vaknar så ser vi solen skina. vi ligger kvar en stund å kysser varann å sen jag viskar vi ska till stranden och glida.

Ska ni med på en fest en sån fest som varar hela natten lång, ska ni med till hav o sand, till den enda strand som heter strand tylösand woooOoo ska ni med


Click here to submit the Corrections of Strand Tylösand Lyrics

The following area is only for review, if you want to submit the lyrics or the corrections of the lyrics, please click the link at the end of Strand Tylösand Lyrics.
Your Name:
(Important: Your name will be published if you input it)

Review for Strand Tylösand Lyrics
------ Performed by Basshunter

Please enter a title for your review:

------ 08/29/2014

Type your review in the space below: